Τελευταίες Ειδήσεις

Τα γενέθλια και οι ευχές για τoν πολιτικό Γιάννη Χάιδο


Χωρίς….αριθμό, αλλά με ένα κερί-ερωτηματικό, ο νεαρός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος, γιόρτασε τα γενέθλιά του με λίγο κόσμο, φίλους και συγγενείς, έχοντας, άλλωστε, πολλές επαγγελματικές και πολιτικές υποχρεώσεις, πλέον, σε καθημερινή βάση.


Όσο για την…ευχή που έλαβε ο ίδιος, δεν είναι δύσκολο να τη φανταστεί κανείς και σχετίζεται με την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαϊου…


 Ο ίδιος σε ανάρτησή του σημειώνει:


“Αυτή τη χρονιά η ημέρα γιορτής του Πάσχα συνέπεσε με τα γενέθλιά μου… Ευχαριστώ ολόψυχα για τις όμορφες ευχές σας! Αυτές όμως τις δύσκολες ημέρες , η σκέψη μας βρίσκεται και σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που καθημερινά σηκώνουν το δικό τους Σταυρό. Άλλοι μικρό και άλλοι μεγάλο… Άλλοι τον κουβαλούν με υπομονή και σιωπή, άλλοι με οργή και απογοήτευση την ίδια ώρα που κάποιοι άριστοι μοιράζουν ή λαμβάνουν κρυφίως τα 30 αργύρια της προδοσίας της λαϊκής βούλησης. Καθήκον και χρέος μας να δώσουμε τη μάχη ώστε η 21η του Μάη να είναι μια ημέρα κοινωνικής και πολιτικής Ανάστασης της πατρίδας μας με δικαιοσύνη και Δημοκρατία παντού…”!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.