Τελευταίες Ειδήσεις

Π. Δριτσέλη : Τα πιο μεγάλα έργα είναι αυτά που δεν φαίνονται!

Επίσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Τρικάλων πραγματοποίησε η Παναγιώτα Δριτσέλη, στο πλαίσιο της διαρκούς ανταλλαγής απόψεων με τους εργαζόμενους και τους αιρετούς της περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Η Παναγιώτα Δριτσέλη συνομίλησε με τα στελέχη των υπηρεσιών, ενώ αντάλλαξε σκέψεις, σε σχέση με τις τρέχουσες εξελίξεις, με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

 


Η Παναγιώτα Δριτσέλη υπογράμμισε ότι τα στελέχη της περιφερειακής αυτοδιοίκησης καλούνται να διαχειριστούν κρίσιμα χαρτοφυλάκια για την κοινωνία και την οικονομία. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση προώθησε πολιτικές θεσμικής ενδυνάμωσης του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης, ενώ αξιοποίησε χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να απελευθερωθούν πόροι για την υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Με χαρά πληροφορήθηκε για την πρόοδο των έργων που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε δρομολογήσει για την ενίσχυση των υποδομών της αγροτικής παραγωγής και της διάσωσης της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περαίωση κι αποκατάσταση της τοξότης γέφυρας της Σαρακίνας.


Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επανέλαβε, επίσης, την κεντρική δέσμευση για την αποκατάσταση των ανθρώπων που σηκώνουν στους ώμους τους το βάρος της λειτουργικής καθημερινότητας των περιφερειακών υπηρεσιών κι οι οποίοι εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας και με συμβάσεις. Επιδίωξη είναι η εργασιακή δικαιοσύνη και αποτελεί δέσμευση αποκατάσταση των ανθρώπων που παλεύουν με την εργασιακή επισφάλεια επί σειρά ετών, κρατώντας όρθια την δημόσια υπηρεσία. Τέλος, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επανέλαβε ότι το έργο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης είναι τεράστιας σημασίας για το σύνολο της κοινωνίας, με δεδομένο ότι τα πιο μεγάλα έργα είναι αυτά που δεν φαίνονται. 







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.