Τελευταίες Ειδήσεις

Οι κάτοικοι των χωριών αναγνωρίζουν τις προσπάθειες του Θανάση Λιούτα




Εμπιστεύονται τον Θανάση

Ουσιαστικές οι επαφές του υποψήφιου βουλευτή με τους πολίτες κατά τις περιοδείες

Τετάρτη 26 Απριλίου, σταθμοί της περιοδείας του Θανάση Λιούτα: το Ελληνόκαστρο, ο Πλάτανος, η Σωτήρα, η Λεπτοκαρυά, η Θεόπετρα, οι Σπαθάδες, το Ρίζωμα και η Ράξα. Συνομίλησε με τους κατοίκους και συζήτησαν. Συζήτησαν για όσα πέτυχε η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτά τα τέσσερα χρόνια. Συζήτησαν για το νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Για τους νέους στόχους που τίθενται για τη νέα τετραετία πάντα με στόχο, τη συνέχιση της ανάπτυξης,

Πάντα στο προσκήνιο οι συμπολίτες και ο τόπος μας.

Οι κάτοικοι των χωριών αναγνωρίζουν τις προσπάθειες του Θανάση Λιούτα. Γνωρίζουν ότι πάντοτε, άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση, ενεργούσε, ώστε να γίνουν γνωστά τα αιτήματα των πολιτών και να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που ανέκυπταν.

Ο Θανάσης και από το Βήμα της Βουλής, μέσα από τις συνεχείς παρεμβάσεις του, μέσα από τις πολλαπλές όλα αυτά τα χρόνια συναντήσεις εργασίας με Υπουργούς και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, μίλησε για τον τόπο μας για τους συμπολίτες μας, ζητώντας λύσεις, πετυχαίνοντας λύσεις.

Για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Τόνισε ότι η πορεία του είναι και θα είναι πάντα συνδεδεμένη με τον ανοικτό διάλογο με την κοινωνία μας. Με την προσφορά και τη στήριξη. Με την επίλυση κάθε δίκαιου αιτήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.