Τελευταίες Ειδήσεις

Έργα και ανάπτυξη στο επίκεντρο των επαφών Ηλιαδη με φορείς του τόπου

Συνεχίζει τις επαφές του και τις περιοδείες του  ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης.

Αυτή τη φορά συναντήθηκε με τον  Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, όπου είχε την δυνατότητα και την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα έργα που είναι σε εξέλιξη  και υλοποιούνται στο ν. Τρικάλων.

Η συνάντηση των δύο έγινε σε εγκάρδιο κλίμα με τον Αντιπεριφερειάρχη να ενημερώνει αναλυτικά τον υποψήφιο βουλευτή για όλα όσα έχουν προγραμματιστεί από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Στόχος όλων μας είναι η ανάπτυξη του Νομού με έργα ουσίας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων» δήλωσε ο Γιώργος Ηλιάδης.

Την ίδια μέρα, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε την ΔΕΥΑ Τρικάλων και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης Άκη Αναστασίου και την  διευθύντρια Έφη Καραμάλη.

 Στο επίκεντρο των επαφών  βρέθηκαν τα έργα της ΔΕΥΑΤ που τρέχουν, τόσο  στο κέντρο, όσο και  περιφερειακά (σε χωριά και συνοικίες) και τα  πεπραγμένα της επιχείρησης.

Εκτός όμως από τα έργα που είναι σε εξέλιξη, αναφορά έγινε και στο μείζον ζήτημα του ενεργειακού κόστους που πιέζει σημαντικά τα ταμειακά αποθέματα της επιχείρησης.

Ο υποψήφιος βουλευτής υπογράμμισε την ανάγκη να στηριχθεί η δημοτική επιχείρηση που λειτουργεί ανταποδοτικά προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Τρικκαίων.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.