Τελευταίες Ειδήσεις

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΝΔ στα Τρίκαλα: Η παράταξη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης η μόνη εγγύηση για να πάει μπροστά ο τόπος



Αέρα νίκης είχε η παρουσίαση του τοπικού ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Τρικάλων του κόμματος στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου Πανελλήνιον.

Μεταξύ των έξι υποψηφίων του ψηφοδελτίου στο πάνελ των ομιλητών κάθισαν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων Γιάννης Κουτσονάσιος και ο υπεύθυνος Τομεάρχης του κόμματος για το νομό Δημήτρης Δρακάκης.

Οι τοποθετήσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, των Βουλευτών Θανάση Λιούτα και Κατερίνας Παπακώστα, καθώς και των Ηλία Βλαχογιάννη, Μικέλη Χατζηγάκη και Χαράς Ξάνθη, που μίλησαν μπροστά σε ένα αρκετά πυκνό ακροατήριο, συνέκλιναν στο γεγονός πως αυτή την στιγμή η χώρα έχει ανάγκη από μια σταθερή κυβέρνηση, που μπορεί να πάει μπροστά τον τόπο. Και αυτή η κυβέρνηση είναι μόνο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά το γεγονός πως κλήθηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις σε πολλά κρίσιμα ζητήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της τρέχουσας κυβερνητικής του θητείας, είναι αναμφισβήτητα ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός που έχει ανάγκη η χώρα την παρούσα περίοδο. Και η απάντηση στο δίλημμα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ και Μητσοτάκης ή Τσίπρας, η ζυγαριά γέρνει σαφώς στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση επικράτησε διάχυτη αισιοδοξία και πίστη μεταξύ των υποψηφίων Βουλευτών και των μελών της ΝΔ, για μια άνετη και καθαρή νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ μεταφέρθηκε το μήνυμα του αγώνα και των θέσεων του κόμματος στο δρόμο προς τις κάλπες, σπίτι-σπίτι, χωριό-χωριό, ώστε όλοι οι πολίτες να γίνουν κοινωνοί του μεγάλου έργου που έγινε από την κυβέρνηση, στην διάρκεια αυτής της τετραετίας.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.