Τελευταίες Ειδήσεις

Πολύ δυνατό μήνυμα στήριξης από τα χωριά της Πύλης στον Θανάση Λιούτα

Ηχηρό μήνυμα δυνατής στήριξης έστειλε μία ακόμη περιοδεία του Θανάση Λιούτα

Το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στο Νομό μας Θανάσης Λιούτας, επισκέφτηκε τον Άγιο Προκόποιο, τους Καλόγηρους, το Βροντερό, την Ελάτη, το Κοτρώνι, το Ροπωτό και τα Στουρναραίικα.

Είχε την ευκαιρία να βρεθεί με φίλους, όπως άλλωστε έκανε όλα τα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, όπου με κάθε ευκαιρία βρισκόταν κοντά τους, συζητούσαν κάθε δίκαιο αίτημά τους και διεκδικούσε λύσεις για όλους.

Οι κάτοικοι των χωριών αναγνωρίζουν την ειλικρίνεια και τον καθαρό λόγο του Θανάση. Βλέπουν πως βρίσκεται στην πολιτική για να βοηθήσει και γι΄ αυτούς τους λόγους, διαχρονικά, τον υποδέχονται εγκάρδια.

Στους ανοιχτούς διαλόγους με τους κατοίκους, τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο αλλά και τους επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού, ο Θανάσης Λιούτας μίλησε για τη στήριξη που δόθηκε τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Περιέγραψε τους βασικούς στόχους που τίθενται για την επόμενη τετραετία και τόνισε ότι, όπως έκανε τέσσερα χρόνια τώρα, έτσι θα συνεχίσει. Με το βλέμμα στις ανάγκες τους και με στόχο πάντα τις λύσεις.

Γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι από την Πύλη και από όλα τα χωριά, ότι ο Θανάσης διεκδίκησε μια καλύτερη ημέρα για όλους. Έτρεξε για λύσεις και πέτυχε λύσεις. Για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους χοιροτρόφους, τους επαγγελματίες, τους ανθρώπους της εστίασης και του τουρισμού..

Καταλήγοντας στη συζήτηση, ο Θανάσης κάλεσε τους κατοίκους «για ακόμη μια φορά να συμπορευτούμε μαζί, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια για το μέλλον του τόπου. Να μου δώσετε τη δύναμη, όπως κάνετε όλα αυτά τα χρόνια για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Πετύχαμε πολλά! Συνεχίζουμε! Για όλες και όλους εσάς!».








 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.