Τελευταίες Ειδήσεις

Δυνατό πέρασμα Ηλιάδη στην Πύλη

Στην Πύλη περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης, όπου συναντήθηκε  με εκπροσώπους αρχών και με τους πολίτες.

Ο υποψήφιος βουλευτής περιόδευσε στη λαϊκή αγορά και στα εμπορικά καταστήματα και όχι μόνον, έχοντας της ευκαιρία να συναντηθεί με τους πολίτες και να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την περιοχή και συνδέονται με τις αναπτυξιακές της δυνατότητες αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

«Τα προβλήματα υπαρκτά, όπως και οι λύσεις που μπορούν να έρθουν εφόσον ξεφύγουμε από το πλέγμα του λαϊκισμού (με ή χωρίς γραβάτα) με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ και τον πολίτη στο προσκήνιο» υπογράμμισε ο Γιώργος Ηλιάδης.

 Η περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή συνεχίστηκε σε Κόρη, Ξυλοπάρικο, Γοργογύρι, Πρόδρομο και κάτω στο Πρίνος, όπου συναντήθηκε με δεκάδες πολίτες οι οποίοι έχουν ένα αυτονόητο αίτημα: Να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους  για να πάψουν να ερημώνουν τα  χωριά.

«Δεν γίνεται πράξη με κούφια λόγια αλλά με προγραμματισμό και σχέδιο το οποίο υπάρχει και μάλιστα εκτενές από το ΠΑΣΟΚ, για την ουσιαστική στήριξη της κτηνοτροφίας αλλά και για τον τουρισμό  για να αξιοποιηθούν επιτέλους οι δυνατότητες του μπαλκονιού των Τρικάλων» τόνισε ο Γιώργος Ηλιάδης.





















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.