Τελευταίες Ειδήσεις

Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συνάντηση κυριών της Κατερίνας Παπακώστα στην Πύλη.

Αψηφώντας τον δυνατό αέρα, οι γυναίκες του Δήμου Πύλης, κατέφθασαν από νωρίς στη συγκέντρωση της Κατερίνας Παπακώστα, σε κεντρικό καφέ της πόλης, τιμώντας τη για ακόμη μια φορά με την παρουσία τους.

Η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε μία κατάμεστη αίθουσα που πλημμύρισε από το χειροκρότημα των παρευρισκομένων κυριών, ξεκίνησε την ομιλία της γεμάτη αισιοδοξία για την επόμενη μέρα των εκλογών.

 

«Είμαι περήφανη για την κυβέρνησή μας, για τον Πρόεδρο της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, για τον Πρωθυπουργό μας. Καταφέραμε τόσα πολλά σε μία τόσο απαιτητική τετραετία και η δύναμη που αντλούμε όλοι από τη στήριξη και την αναγνώριση που εισπράττουμε από όλες και από όλους, είναι αρκετή για να συνεχίσουμε ακάθεκτοι».


Ανάμεσα σε γνώριμα πρόσωπα, σε ένθερμους υποστηρικτές και σε φίλες, η Κατερίνα Παπακώστα, προχώρησε σε μία εξομολόγηση από καρδιάς, μιλώντας για τις αρχές που η ίδια γνώρισε από τους γονείς της, αλλά και για το ήθος με το οποίο επιλέγει η ίδια να πορευτεί στον πολιτικό στίβο και στη ζωή. «Θα είμαι πάντα ειλικρινής απέναντί σας, γιατί αυτό που επιδιώκω, είναι να μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια, αλλά και να κληροδοτήσω στην κόρη μου την ίδια τιμή και περηφάνεια για την μητέρα και την οικογένειά της, όπως ακριβώς μου την κληροδότησαν κι εμένα οι γονείς μου».

 

Κλείνοντας, η αεικίνητη Υποψήφια Βουλευτής δεσμεύτηκε πως η επανεκλογή της θα σημάνει την αρχή για ακόμα πιο σκληρή δουλειά και νέες διεκδικήσεις, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι υποχρέωση κάθε πολιτικού να επιστρέφει αυτό που εισπράττει πολλαπλάσιο».













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.