Τελευταίες Ειδήσεις

Μια γροθιά όλοι με τον Θανάση Λιούτα στα ορεινά των Μετεώρων μας




Αμπελοχώρι, Ματονέρι, Καλομοίρα, Καστανιά. «Μια διαδρομή γεμάτη πράσινο, γεμάτη καθηλωτική ομορφιά, γεμάτη από άξιες γυναίκες και άξιους άνδρες που κρατούν τα χωριά μας ζωντανά πάντα», περιέγραψε ο Θανάσης Λιούτας.

 

Από το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου, ο Θανάσης βρέθηκε πάνω σε χωριά του ορεινού όγκου του Δήμου Μετεώρων. Συναντήθηκε με όλους τους κατοίκους των χωριών μας, οι οποίοι βγήκαν και πήγαν να συζητήσουν για μια ακόμη φορά μαζί του, με τον εκ νέου Υποψήφιο Βουλευτή του Νομού μας.

 

«Στήριξη παντού, σημαίνει στήριξη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό μας, και στην πιο απόκρημνη περιοχή. Έτσι κατανοώ εγώ την ανάπτυξη και για αυτό αγωνίστηκα όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια. Το γνωρίζετε, ήμασταν σε συνεχή επαφή. Έτσι συνεχίζω. Έτσι θα συνεχίσω! Πάντα μαζί», δήλωσε ο Θανάσης, ο οποίος απέδειξε στην πρώτη του κοινοβουλευτική θητεία ότι ο αγώνας δίνεται για όλους τους συμπολίτες μας. Όπου και εάν βρίσκονται. Ιδιαιτέρως για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, οι παρεμβάσεις του Θανάση Λιούτα, υπήρξαν συνεχείς. Να θυμίσουμε ότι στις συναντήσεις του με τον Πρωθυπουργό, είχε φέρει στο τραπέζι της συζήτησης και το θέμα της αύξησης των ορίων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία για να μπορούν όσοι συμπληρώνουν τα συντάξιμα έτη να βγαίνουν ευκολότερα στη σύνταξη.

 

Οι παρεμβάσεις του υπήρξαν πάντα συνεχείς, για τη συνολική ανάπτυξη του τόπου μας. Τόσο από το βήμα της Βουλής, όσο και σε όλες τις συναντήσεις εργασίας του με τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, με συνέπεια και μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας, είχε αναφερθεί στις ανάγκες και στις αναπτυξιακές προοπτικές ολόκληρου του Νομού μας, ακόμη και για το πιο μακρινό ορεινό χωριό μας. 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.