Τελευταίες Ειδήσεις

Ένα με την τοπική επιχειρηματικότητα ο Γιώργος Ηλιάδης

Η τοπική αγορά και η οικονομία βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ηλιάδη, καθώς είχε συνάντηση με  σημαντικούς εκπροσώπους της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Το πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλη Αγγελάκη και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστο Μπλουγούρα και τα μέλη της Διοίκησης, τον γενικό γραμματέα Στέλιο Κουτσικο και τον Ειδικό Γραμματέα Καταστατικού και Μελών Θανάση Νατσιόπουλο.

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε και με τον επίτιμο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Ηρακλή Μπλουγουρα, η προσφορά του οποίου στην τοπική επιχειρηματικότητα υπήρξε σημαντική, μέσα από τους αγώνες του και τις διεκδικήσεις του.

Κοινός παρανομαστής όλων στη διάρκεια της συνάντησης, οι κοινές αγωνίες για το αύριο των επιχειρήσεων, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, αφού η  10ετής οικονομική κρίση, αλλά και η ενεργειακή δημιουργούν ζήτημα επιβίωσης και ανάπτυξης για την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

«Το ενδιαφέρον μου για την αγορά δεν είναι θεωρητικό αλλά μία καθημερινή πραγματικότητα. Από πολύ νέος είμαι μέσα στην αγορά. Έχω γευτεί τις χαρές του επιχειρείν αλλά και τις δυσκολίες να αγωνίζεσαι σε ένα αντίξοο επιχειρηματικό περιβάλλον με ευθύνη κυρίως του κράτους,  το οποίο αντί να είναι αρωγός,  συνήθως στέκεται εμπόδιο στην υγιή επιχειρηματικότητα» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής.

Ταυτόχρονα, στάθηκε στις κοινές αγωνίες και  στους κοινούς αγώνες που έχουν δοθεί  όλο αυτό το διάστημα με τους εκπροσώπους της τοπικής επιχειρηματικότητας για το μέλλον της αγοράς και της οικονομίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.