Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλη η αποδοχή του Θανάση Λιούτα στα χωριά των Τρικάλων



Το απόγευμα της Πέμπτης 27 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Τρικάλων Θανάσης Λιούτας επισκέφθηκε τα χωριά, από τον Βυτουμά, την  Αγία Παρασκευή και τη Σαρακίνα έως την Περιστέρα, το Διαλεχτό, καταλήγοντας το βράδυ της ημέρας στη Μεγάρχη, όπου και πραγματοποιήθηκε μια μαζική συνάντηση, με γόνιμο και πλούσιο πολιτικό διάλογο με τους κατοίκους. 

Ο Θανάσης συνάντησε τους κατοίκους των πανέμορφων χωριών μας και μίλησαν για όλα όσα σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν τα τέσσερα χρόνια της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην αγροτική και κτηνοτροφική πολιτική, καθώς και συνολικά για την τοπική μας οικονομία.

Συζήτησαν για τους στόχους που τίθενται για την επόμενη τετραετία. Είναι στόχοι σημαντικοί και στόχοι που θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής μας και συνολικά ολόκληρη την τοπική μας οικονομία.

Ο Θανάσης, καθ’ όλη την τετραετία, βρισκόταν κοντά τους. Άκουγε τους ανθρώπους της περιοχής και τα ζητήματα που του έθεταν. Άμεσα, για κάθε δίκαιο αίτημα, βρισκόταν σε συνεχή επαφή με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Οικονομικών, του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΑ. Κανένα ζήτημα δεν έμεινε αναπάντητο. Με κοινοβουλευτικές του μάλιστα ερωτήσεις, φώτιζε ζητήματα σχετικά με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και την επιτάχυνση των ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, εδώ για ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων.

Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, τον υποδέχτηκαν πολύ θερμά. Πάλεψε στην πρώτη γραμμή. Γνωρίζουν πολύ καλά όλοι, ότι με τον ίδιο τρόπο ο Θανάσης θα συνεχίζει να τους υποστηρίζει και να παλεύει για αυτούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.