Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Ημέρες Μεγάλων Εορτών – Ημέρες που πανηγυρίζουν οι ναοί μας - Ημέρες που γεμίζουν τα χωριά μας

Οι ημέρες του Πάσχα και της επόμενης εβδομάδας, είναι ημέρες γεμάτες γιορτές. Έχοντας συνήθως τέτοιον καιρό την άνοιξη ως σύμμαχο, τα χωριά γεμίζουν από τους κατοίκους και τους επισκέπτες, και στήνονται και τα γνωστά πανηγύρια μας. Πανηγύρια με κέφι, με μεράκι και πάντα με την πλούσια παράδοσή μας σε πρώτο πλάνο.

 

Ο εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον Νομό Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, επισκέφθηκε τους πανηγυρίζοντες ναούς στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και ασφαλώς ξωκλήσια και μονές σε κάθε άκρη του τόπου μας.

 

Με την ευχή πάντα από τον Θανάση Λιούτα, «όλοι οι συμπολίτες μας, οι οικογένειές τους και κάθε σπίτι, να έχει υγεία και ευημερία», οι ημέρες αυτές τον συνάντησαν για ακόμη μια φορά, στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας. Δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Δεν είναι κάτι καινούργιο.

 

Είναι επιλογή του, πάντοτε, να επισκέπτεται όλα τα χωριά μας. Να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας. Να συζητά και να τους ακούει.

 

Ο συνεχής διάλογος είναι η συνθήκη για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Για λύσεις. Για δράσεις. Για να δίνουμε, όπως πάντα λέει ο Θανάσης, τον αγώνα για ανάπτυξη εδώ στον τόπο μας. Αυτό έκανε. Αυτό θα κάνει.

 

Από τα Σαράγια, το Καστράκι και την Παναγίτσα για τις εκκλησίες και τις μονές της Ζωοδόχου Πηγής, από το Ριζαριό, τα Αμπελάκια, το Μικρό Κεφαλόβρυσο, την Πιαλεία, τη Χρυσομηλιά και πάλι με επιστροφή στο Καστράκι, για τον Άη Γιώργη, ο Θανάσης Λιούτας μαζί με φίλες και φίλους από κάθε χωριό, γιόρτασαν τις μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας μας και θαύμασαν μαζί το έργο όλων των λαογραφικών συλλόγων και των τοπικών κοινοτήτων μας, που με τα πανηγύρια τους, πάντα δίνουν ζωή στα χωριά μας, σε ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.