Τελευταίες Ειδήσεις

Δεν αφήνει περιθώρια διαπραγμάτευσης η Κατερίνα Παπακώστα: Μόνη επιλογή η αυτοδυναμία.

Σε κάθε χωριό που επισκέπτεται, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, δεν χάνει την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους σε πλατείες και καφενεία για την επόμενη δυναμική τετραετία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 «Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Γιατί δεν δώσαμε απλά δείγματα γραφής. Παραδώσαμε έργο και αποτελέσματα. Τώρα, είναι η στιγμή να δώσουμε και μία ηχηρή απάντηση σε όσους ονειρεύονται να γκρεμίσουν ό,τι με κόπο χτίσαμε μαζί τέσσερα χρόνια», δηλώνει με δυναμισμό, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να προσέλθει με αποφασιστικότητα στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της, η κ. Παπακώστα επισκέφθηκε χθες τα χωριά Αγναντιά, Γερακάρι, Αχελινάδα, Λογγά, Ξηρόκαμπο, Κονισκό, Φωτεινό, Φλαμπουρέσι, Άγιο Δημήτριο, Κακοπλεύρι, και Μαυρέλι, όπου συζήτησε εκτενώς με τους κατοίκους, το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας, φυσικά, έμφαση στις δράσεις που αφορούν την αγροτική παραγωγή, αλλά και την απασχόληση, τομείς που επηρεάζουν σημαντικά τα τρικαλινά νοικοκυριά.

 Η αποδοχή του κόσμου ήταν, για ακόμα μία φορά, συγκινητική, αφού, τόσο οι…θαμώνες των τοπικών καφενείων, όσο και οι νεότεροι που τη συνάντησαν, έδειξαν να εκτιμούν το γεγονός ότι η Υποψήφια Βουλευτής, έμεινε συνεπής καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας της, στην υπόσχεση να βρίσκεται συχνά μαζί με τους πολίτες όλου του νομού, χωρίς να δείχνει προτίμηση μόνο στα πολυπληθή και «ψηφο…δυναμικά» αστικά κέντρα του Ν.Τρικάλων.







 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.