Τελευταίες Ειδήσεις

«Μάθαμε από τα sites για το δυστύχημα»


Οι σοροί των τριών κοριτσιών ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA.


Η μητέρα ενός εκ των τριών κοριτσιών με καταγωγή από το Καστράκι που σκοτώθηκαν στην φονική σύγκρουση στα Τέμπη μίλησε στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία. «Εμείς ενημερωθήκαμε από τα sites», αποκάλυψε η μητέρα της 19χρονης που μαζί με τις δίδυμες ξαδέρφες της σκοτώθηκαν στη μοιραία σύγκρουση.«Πήγαιναν όλες μαζί πίσω στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές τους. Ήταν πάρα πολύ δεμένες, δύο δίδυμες και η ξαδελφούλα τους. Εμείς ενημερωθήκαμε από τα sites. Η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να πάμε στο σημείο της τραγωδίας. Φύγαμε όλοι, νύχτα, πήγαμε εκεί, αλλά δεν μας άφηναν, τίποτα. Ούτε να περάσουμε, τίποτα. Είχαν κλείσει την κυκλοφορία. Τελευταία φορά που μίλησα με το παιδί μου ήταν στις 23:30 με μηνύματα. Μου έγραψε ότι στις 00:30 θα έφτανε Θεσσαλονίκη».


Το χωριό Καστράκι τόπος καταγωγής των τριών κοριτσιών αλλά και ολόκληρη η περιοχή της Καλαμπάκας έχουν βυθιστεί στο πένθος για το χαμό των 19χρονων, που βρήκαν τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας 


Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της οικογένειας των διδύμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους από την Καλαμπάκα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια:


Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας, ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας στο τραγικό δυστύχημα της συγκρούσεως των δύο τρένων στον Ευαγγελισμό του νομού Λαρίσης.


Τον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξη Κούγια, και την συνεργάτιδά του κα Χριστίνα Μητρονάτσιου επέλεξαν οι τραγικοί γονείς, τα αδέλφια και οι παππούδες των δύο διδύμων κοριτσιών και της πρώτης εξαδέλφης τους, οι οποίοι, όπως σήμερα ενημερωθήκαμε, εξαϋλώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των δύο τρένων.


Η εντολή, την οποίαν λάβαμε, είναι εκτός του σταθμάρχη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης, να μηνύσουμε και να ενάγουμε τόσο διοικητικά στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Hellenic Train, όσο και τους τυχόν πολιτικούς, οι οποίοι είτε με άμεσο δόλο, είτε με ενδεχόμενο δόλο, είτε με εγκληματική αμέλεια συνετέλεσαν στο να χαθούν αυτές οι δεκάδες ανθρώπινες ζωές και να τραυματιστούν ακόμη περισσότερες, ορισμένες εκ των οποίων με ακρωτηριασμό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.