Τελευταίες Ειδήσεις

Market Pass: Ώρα μηδέν σήμερα, ξεκινούν οι πληρωμές


Σήμερα αναμένονται οι πρώτες πληρωμές στο Market Pass για τους δικαιούχους που έχουν κάνει αίτηση έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Όσοι έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό θα δουν σήμερα διπλή δόση για τους μήνες Φεβρουάριο - Μάρτιο αλλά θα είναι ψαλιδισμένη κατά 20%. Αντίθετα το 100% της επιδότησης θα λάβουν όσοι επέλεξαν άυλη κάρτα. Η δόση που θα εισπράξουν θα είναι διπλή και θα αφορά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.


Να σημειωθεί ότι οι πρώτες πληρωμές του Market Pass αφορούν περίπου 2,3 εκατ. δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση έως τα τέλη Φεβρουαρίου.


Στον τραπεζικό λογαριασμό τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όποιο τρόπο θέλουν οι δικαιούχοι αλλά είναι κατά 20% λιγότερα σε σχέση με την ψηφιακή μορφή της ενίσχυσης μέσω της οποίας τα χρήματα αξιοποιούνται συνολικά ή εν μέρει σε καταστήματα τροφίμων από σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία, έως φούρνους και μίνι μάρκετ.


Η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή στο vouchers.gov.gr και θα συνεχίσει να δέχεται τις αιτήσεις των δικαιούχων έως και τις 15 Μαρτίου 2023.


Με βάση το χρονολόγιο πληρωμών οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και υποβάλλουν αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου θα λάβουν την ενίσχυση στις 20 Μαρτίου 2023 για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο, στις 3 Μαΐου 2023 για τον μήνα Μάιο, στις 3 Ιουνίου 2023 για τον μήνα Ιούνιο και στις 3 Ιουλίου 2023 για τον μήνα Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.