Τελευταίες Ειδήσεις

Τραγωδία στα Τέμπη: Συμβολική κίνηση πένθους από τους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας


Μια μαύρη κορδέλα σχημάτισαν με τα σώματά τους οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας ως μια συμβολική κίνηση δήλωσης πένθους για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τραγικά τη ζωή τους στη μοιραία σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και συμπαράστασης προς τις οικογένειες και τους οικείους τους. 


Η ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας, εκφράζουν τον πόνο ψυχής και την οδύνη τους για την ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει τον τόπο μας με κύριους πρωταγωνιστές νεαρά παιδιά.


Ιδιαίτερα απλώνουμε τα χέρια μας να αγκαλιάσουμε τις οικογένειες των τριών κοριτσιών μας, να προσευχηθούμε και να πενθήσουμε μαζί τους γι αυτή την πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια.


Οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας


 


Εκ μέρους των μαθητών του ΕΠΑ.Λ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για αυτό το τραγικό γεγονός, για αυτές τις τρεις αθώες ψυχές, που χάθηκαν άδικα στο δρόμο της επιστροφής για την πόλη που φοιτούσαν.


Το γέλιο τους, το χαμόγελο και η χαρά τους ήταν κάτι που δεν έλειπε ποτέ από την ζωή τους. Η απουσία τους έχει συντρίψει όλη τη μαθητική μας κοινωνία και γι αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθύτατη συμπαράστασή μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειές τους.


Ξεκινήσατε το ταξίδι σας χαμογελαστές … έτσι ήθελε ο Θεός να σας πάρει κοντά του… Θα ζείτε πάντα μέσα από τις σκέψεις μας.


Καλό Παράδεισο, κορίτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.