Τελευταίες Ειδήσεις

ΟΑΣ Τρικάλων-"Στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σ' ένανε μικρέ…"


Η ΟΑΣΤ εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη. Το συγκεκριμένο ατύχημα δεν ήταν ατύχημα. Ήταν ενα προδιαγεγραμμένο έγκλημα, αποτέλεσμα της πολιτικής "απελευθέρωσης" των συγκοινωνιών, μία από τις βασικές αρχές της οποίας είναι ο κατακερματισμός του σιδηρόδρομου προκειμένου οι επιχειρηματικοί όμιλοι να εκμεταλλεύονται τα "κομμάτια" που φέρνουν κέρδος.

            Χαιρετίζουμε τις πολυάριθμες και μαζικότατες κινητοποιήσεις των σωματείων, των φορέων  του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα της νεολαίας.

            Στα πλαίσια αυτά καλούμε όλους τους αγρότες του νομού να συμμετέχει στο συλλαλητήριο που οργανώνουμε την Τετάρτη 8-3-23 στις γραμμές του τρένου στο Κηπάκι (στη διασταύρωση των γραμμών με την περιφεριακή οδό Τρικάλων) 12:00 με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα.

Καλούμε όλο το λαό του νομού, μέσα από τα σωματεία, τους συλλόγους και τους μαζικούς φορείς να στηρίξουν με την παρουσία τους στην κινητοποίησή μας.

            Δεν μπορεί τέτοια τραγικά γεγονότα να αποδίδονται στο λάθος ενός εργαζόμενου μόνο. Είναι αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.

Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε ασφαλείς και σύγρονους σιδηροδρόμους για εμάς και τα παιδία μας. Για να μην ξεχαστεί αυτό το έγκλημα, να γίνουμε “η φωνή όλων των νεκρών” Για να “στέλνουν, όταν φτάνουν” τα παιδιά όλου του ελληνικού λαού.

Τα τρένα θα έπρεπε να είναι ασφαλές και φθηνό μέσο για όλο τον ελληνικό λαό, για όλους τους ανθρώπους της υπαίθρου και των πόλεων και όχι πεδίο κερδοφορίαςτων επιχειρηματικών ομίλων που δεν λογαριάζουν καμία ανθρώπινη ζωή μπροστά στα κέρδη τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.