Τελευταίες Ειδήσεις

Βασίλης Αναγνωστόπουλος- «Ο συγκλονισμένος σιωπά»


Τραγικές είκονες βίωσαν οι υγειονομικοί στο Νοσοκομείο της Λάρισας    μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα που οδήγησε σε μια ανείπωτη τραγωδία.  Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τη φονική σύγκρουση, ενώ οι γονείς αναζητούσαν ανάμεσά τους μανιωδώς τα παιδιά τους.

Ένας από τους πρώτους που κλήθηκαν εσπευσμένα τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ήταν ο Τρικαλινός νευροχειρουργός Βασίλης Αναγνωστόπουλος. Μαζί με τους συναδέλφους του ρίχτηκε στη μάχη της παροχής ιατρικής φροντίδας στους τραυματίες που κατέφταναν από τα Τέμπη.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης και προσπαθώντας να πάρει μια ανάσα, έχοντας συμπληρώσει ένα 24ωρο σχεδόν άυπνος και στο καθήκον διαπίστωσε τη «βαθιά οδύνη» που πολλοί εκφράζουν μέσω social media και δηλώσεων.

Εξού και η έκρηξή του: «Ο πραγματικά συγκλονισμένος συνοφρυώνεται και σιωπά… Και εαν εισαι συγκλονισμένος… τοτε οι μαχητές Υγείας που απο νωρίς τη νύχτα ως τώρα με αυταπάρνηση «προσφέρουν» και δια ζώσης αντικρύζουν το θάνατο και το βλέμμα των συγγενών… τι είναι;;;».

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Αναγνωστόπουλου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.