Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 5 μ.μ., θα υποδεχθεί στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων την τιμία Κάρα του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, την οποία θα κομίσει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νήφων Καψάλης. Εν συνεχεία, θα  χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού, θα κηρύξει τον θείο λόγο ενώ θα προστεί και της ακολουθίας της Α΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα  τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων.

Την Α΄ Κυριακή των νηστειών (της Ορθοδοξίας) 5 Μαρτίου το πρωί, θα λάβει μέρος στην συνοδική θεία Λειτουργία, η οποία θα τελεσθεί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, με την συμμετοχή όλων των Συνοδικών Αρχιερέων.

Κατά το διάστημα από 7 έως 9 Μαρτίου, θα λάβει μέρος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, της οποίας αποτελεί τακτικό μέλος για την τρέχουσα συνοδική περίοδο.

----------------------------------------------

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 6 μ.μ. θα τελέσει την ακολουθία της Α΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλοχωρίου.

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 5 Μαρτίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.