Τελευταίες Ειδήσεις

Το Ποτάμι Πίσω Δε Γυρνά - Συνεχίζουμε Δυναμικά


Καλούμε σε νέο συλλαλητήριο την Κυριακή 12 Μάρτη

Εκ μέρους του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Τρικάλων χαιρετίζουμε τη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 8 Μάρτη στην πόλη μας. Χαιρετίζουμε τους απεργούς συναδέλφους του κλάδου μας , τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα , τους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες , τους συνταξιούχους , τους αγρότες , όλους εκείνους που ενωθήκαμε στη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε  τους εκατοντάδες μαθητές, τους φοιτητές που μετέδωσαν την ορμή τους σε αυτή την συγκέντρωση που έδωσε με το ποιο συγκλονιστικό τρόπο συνέχεια σε όλη αυτή την ακατάπαυστη δράση και αντίδραση χιλιάδων απλών ανθρώπων».

            Σήμερα ενώσαμε τις γροθιές μας, γίναμε η φωνή των αδικοχαμένων ανθρώπων σε αυτό το απερίγραπτο προδιαγεγραμμένο έγκλημα πριν λίγες ήμερες στα Τέμπη. Σήμερα ήταν μια μέρα ανάτασης, φανερώνοντας την δύναμη που έχει ο συλλογικός, οργανωμένος αγώνας μας και η συμπόρευση των εργατών και υπαλλήλων , των ανθρώπων του μόχθου με τη νεολαία.  Μέσα σε ώρες ανείπωτης θλίψης μας ο καθένας, η καθεμιά γέμισε περηφάνια κι αισιοδοξία από την συμμετοχή του σε αυτή την απίστευτη λαϊκή κινητοποίηση.

Η σημερινή απεργία και η μεγαλειώδης συγκέντρωσή μας είναι μια ακόμα δέσμευση, μια ακόμα υπόσχεση στα θύματα, στις οικογένειές τους από τον λαό και την νεολαία ότι δεν θα αφήσουμε να θαφτούν οι εγκληματικές ευθύνες του κράτους και όλων των κυβερνήσεων, που προωθούν αυτήν την εγκληματική πολιτική, για λογαριασμό της κερδοφορίας των εταιρειών.

Ήταν μια μέρα των ανθρώπων του μόχθου και των παιδιών του,  η δική μας ημέρα. Όλων αυτών που καθημερινά αγωνιούν, παλεύουν και διεκδικούν το αυτονόητο: Να ζουν, να δουλεύουν και να ταξιδεύουν με ασφάλεια. Να πάψουν οι ζωές μας να θυσιάζονται στον βωμό των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία και  τους μαζικούς  φορείς που ανταποκρίθηκαν στο απεργιακό κάλεσμα, τους χιλιάδες ανθρώπους μαθητές, φοιτητές, γονείς, εργαζόμενους, γονείς που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων , αναλαμβάνοντας το χρέος και την ευθύνη που μας αναλογεί.

Τώρα έχουμε μόνο μια επιλογή ! Να μην κάνουμε πίσω, να μη σταματήσουμε , μα να συνεχίσουμε με περισσότερη ορμή και μαχητικότητα. Να δυναμώσουμε τη διεκδίκηση.

 Έτσι προχωράμε στη διοργάνωση νέου Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου                                    την Κυριακή 12 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων.             Καλούμε κάθε εργατικό σωματείο , κάθε μαζικό φορέα λαού και νεολαίας μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες ,με το μάχιμο πνεύμα και  πρακτική που απαιτούν οι συνθήκες , να αποφασίσει τη συμμετοχή του.

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας

Λιατίφης Γιώργος                                 Αρμάγος Δημήτρης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.