Τελευταίες Ειδήσεις

Ταυτοποιήθηκαν οι σωροί των τριών φοιτητριών από το Καστράκι


 Με γοργούς ρυθμούς προχώρησε η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη και μέχρι τα μεσάνυχτα θα έχει ολοκληρωθεί.

Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του "meteoravoice" βάσει των οποίων ταυτοποιήθηκαν οι σωροί των δίδυμων αδελφών λίγο μετά τις εννέα το βράδυ-καθώς μέχρι τις 12 το μεσημέρι δεν είχε γίνει ταυτοποίηση-  και σε λίγη ώρα αναμένεται και η ταυτοποίηση της εξαδέλφης τους από το κλιμάκιο που έχει έλθει από την Αθήνα στη Λάρισα προκειμένου να δώσει τέλος στην αγωνία και την αναμονή των συγγενών όλων των θυμάτων του δυστυχήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι ίδιες αξιόπιστες πηγές-από την γειτονική Λάρισα-αναφέρουν ότι οι οικογένειες όλων των θυμάτων που ταυτοποιήθηκαν ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από την αρμόδια υπηρεσία που έχει αναλάβει αυτή την υποχρέωση.

Κατόπιν αυτού θα ακολουθήσει από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας η υπογραφή των πιστοποιητικών θανάτου προκειμένου να εκδοθούν οι ληξιαρχικές πράξεις θανάτου από τον Δήμο Τεμπών, στα διοικητικά όρια του οποίου έλαβε χώρα η σιδηροδρομική τραγωδία.

Εφ όσον ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία οι σωροί των θυμάτων θα παραδοθούν στα γραφεία τελετών

προκειμένου να μεταφερθούν στις οικογένειες για να κηδευτούν.

Αναμένεται λοιπόν η ανακοίνωση  της ημέρας και της ώρας της κηδείας των τριών κοριτσιών μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.