Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Παρασκευή 24 Μαρτίου το απόγευμα, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού μετά της Δ΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου το πρωί, εκπροσωπώντας την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα προεξάρχει του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Την Δ΄ Κυριακή των νηστειών 26 Μαρτίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ασπροκκλησιάς.

Το απόγευμα και ώρα 6.30, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ε΄ κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Μετά την απόλυση, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Βασιλάκο, προϊστάμενο του Ιερού Ναού του Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών και υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ι.Μ. Θηβών και Λιβαδείας.

-------------------------------------------------- 

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και της Δ΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου  Νικολάου Κακοπλευρίου.

Την Δ΄ Κυριακή των νηστειών 26 Μαρτίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσομηλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.