Τελευταίες Ειδήσεις

Ο κ. ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA, το Ελληνο –Ισραηλινό Επιμελητήριο Εμπορίου και Τεχνολογίας πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία ήταν προσκεκλημένος ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Δ. Μετεώρων κ. Νικολογιάννης Σπύρος εκπροσωπώντας και το Δήμο Μετεώρων.

Την εκδήλωσε χαιρέτησε ο Πρέσβης του Ισραήλ κ. Noam Katz ενώ παρευρέθησαν η Υπουργός Παιδείας κα Κεραμέους αναφερόμενη στη συνεργασία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μεταξύ των δύο χωρών, ο πρώην Υφυπουργός Ενέργειας κ. Παπαθανάσης, ο πρώην Υπουργός και καθηγητής  του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Μανιάτης ο οποίος πραγματοποίησε μία εκτενή αναφορά στα ενεργειακά ζητήματα, ο πρώην Βουλευτής Τρικάλων κ. Ζιάγκας, ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Παίσιος, όλα τα μέλη του Δ.Σ. και πλήθος επιχειρηματιών και εκπροσώπων φορέων.

Ο κ. Νικολογιάννης συνομίλησε διεξοδικά με όλα τα στελέχη σχετικά με τη συνεργασία της Χώρας μας και του Δήμου Μετεώρων με τη χώρα του Ισραήλ, σε τομείς όπως ο τουρισμός, ο πρωτογενής τομέας, οι καινοτομίες και η τεχνολογία προσκαλώντας επίσης τον Πρέσβη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τον Καθηγητή κ. Μανιάτη στο δήμο μας.

Από το Γραφείο του Δημάρχου









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.