Τελευταίες Ειδήσεις

Το μήνυμα της Τρικαλινής Βουλευτή, Κατερίνας Παπακώστα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου


Στην Πύλη βρέθηκε σήμερα η Τρικαλινή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Η κ. Παπακώστα, μετείχε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία & Δοξολογία της Ι.Μ Αγίου Βησσαρίωνος, ενώ αργότερα κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων, αποτίοντας φόρο τιμής στη θυσία των Ελλήνων αγωνιστών του 1821. Στις 12μ.μ., η Βουλευτής μετέβη στα Τρίκαλα για να παρευρεθεί στη μαθητική & στρατιωτική παρέλαση.

 

Στο μήνυμα που κοινοποίησε νωρίτερα με αφορμή τον διπλό εορτασμό της ημέρας, αναφέρει:

 

«Αρχήν και κεφάλαιον» όλων των εορτών η σημερινή ημέρα, για όλον τον Ορθόδοξο ελληνισμό. Ημέρα που οι καμπάνες μας ηχούν χαρμόσυνα, διαδίδοντας το νέο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της απελευθέρωσης της πατρίδας μας από τον Οθωμανικό ζυγό.

 

Διπλή η γιορτή, μα το μήνυμα ένα: η ελπίδα. 

 

Η ελπίδα που γεννά στην ψυχή μας η αναγγελία της γέννησης του Θεανθρώπου, αλλά και η πίστη, ο ηρωισμός και η αυτοθυσία των προγόνων μας για την ελευθερία της πατρίδα μας. 

 

Το κληροδότημα μεγάλο και το χρέος τιμής ακόμα μεγαλύτερο. 

 

Οφείλουμε να μην ξεχνάμε. 

 

Οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι μίας θυσίας ανεκτίμητης, δείχνοντας πίστη στα εθνικά και δημοκρατικά ιδεώδη που με τη ζωή τους υπερασπίστηκαν οι ήρωες του 1821.

 

Και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να σταθούμε ενωμένοι μπροστά στις προκλήσεις των καιρών, πιστοί στο πρόσταγμα που άφησε ο Θούριος του Ρήγα: “Για την πατρίδα όλοι να' χωμεν μια καρδιά”.

 

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.