Τελευταίες Ειδήσεις

Όλες και όλοι στην 24ωρη απεργία Τετάρτη 8 Μάρτη και στην απεργιακή συγκέντρωση 11:00 π.μ πλατεία Ρήγα Φεραίου


Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων χαιρετίζει τους χιλιάδες λαού που συμμετείχαν όλες αυτές τις μέρες στα συλλαλητήρια, εκφράζοντας την οργή τους για το έγκλημα στα Τέμπη. Ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα που στοίχισε τη ζωή 57 συνανθρώπων μας, πολλών νέων παιδιών.


Απαίτηση όλων μας είναι να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι, να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη. Να πληρώσουν κράτος, κυβερνήσεις και ιδιώτες που θυσιάζουν τις ζωές μας στο βωμό του κέρδους. Όλοι αυτοί που το παίζουν ανήξεροι, αθώοι του αίματος και προσπαθούν να βγάλουν λάδι τις εγκληματικές πολιτικές τους.


Οι εργαζόμενοι στο εμπόριο δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε θρηνήσει συναδέλφους μας γιατί τα μέτρα υγείας και ασφάλειας μέσα στους εργασιακούς χώρους θεωρούνται κόστος για την εργοδοσία. Δεν είναι λίγες οι φορές που το σωματείο μας έχει καταγγείλει την απουσία στοιχειωδών μέτρων ασφάλειας σε καταστήματα και αποθήκες και προτάσσει συγκεκριμένες διεκδικήσεις για αυτά τα ζητήματα.


Δεν ανεχόμαστε να παίζουν με τις ζωές μας. Η οργή και ο αγώνας δεν πρόκειται να κοπάσουν. Δεν πρόκειται να σωπάσουμε. Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε τους αγώνες μας για να μην θρηνήσουμε ξανά εργαζόμενους, νέα παιδιά, δικούς μας ανθρώπους.


Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!


Συνεχίζουμε αποφασιστικά με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε κατάστημα, αποθήκη και γραφείο, συζητάμε σε κάθε βάρδια, στα διαλείμματα παίρνουμε αποφάσεις για τη συμμετοχή μας στην 24ωρη απεργία την Τετάρτη 8 Μάρτη φτιάχνουμε τα πανό μας και κατεβαίνουμε στους δρόμους.

ΤΩΡΑ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ – ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.