Τελευταίες Ειδήσεις

Σάββατο 11 Μαρτίου 19:30 στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

 


Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων”Η Άνοιξη” χαιρετίζει τους χιλιάδες λαού που πλημμύρισαν τους δρόμους των Τρικάλων.Τους χιλιάδες λαού που απαίτησαν να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων. Τους χιλιάδες λαού που έδωσαν υπόσχεση ότι δε θα αφήσουν να ξεχαστεί το αίμα που χύθηκε στο βωμό του κέρδους των εταιριών που λυμαίνονται τις δημόσιες συγκοινωνίες.

            Ιδιαίτερο χαιρετισμό απευθύνουμε στη νεολαία των Τρικάλων, τους μαθητές και τους φοιτητές που με την ορμή τους και τη μαχητικότητά τους ένωσαν τις φωνές τους με τους απεργούς εργαζόμενους, με τους αγρότες, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους του νομού μας.

            Όλοι δώσαμε την υπόσχεση ότι δε θα ξεχάσουμε το έγκλημα των Τεμπών, όσες παραιτήσεις κι αν γίνουν. Ότι δεν θα ανεχτούμε καμία συγκάληψη.

            Για αυτό καλούμε όλους τους αγρότες, όλο το λαό των Τρικάλων, να συμμετέχει στο συλλαλητήριο που καλούν τα σωματεία των εργαζομένων και οι φορείς του λαού των Τρικάλων το Σάββατο 11 Μαρτίου 19:30 στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.