Τελευταίες Ειδήσεις

Ο πλαστός κόσμος των social media στην ταινία της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων


Με μια άκρως επίκαιρη ταινία, σε σχέση με τα social media και τον ρόλο τους ως προς τους νέους ανθρώπους, η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων συνεχίζει τις προβολές της για το 2023. Η ταινία Sweat (Ιδρώτας) προβάλλεται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, στις 21:45, στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Η προσέλευση των μελών θα γίνει στις 21:15, λόγω των προγραμματισμένων εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Μια γοητευτική γυμνάστρια και διάσημη influencer λυγίζει από το βάρος της υπερέκθεσης στα social media και αναζητά απεγνωσμένα λίγη αληθινή οικειότητα.

ΚΡΙΤΙΚΗ

Καίρια κριτική στη συναισθηματική φθορά που επιφέρουν τα κοινωνικά μέσα, αλλά και τον κατακερματισμό της αυτοεικόνας που αυτά καταφέρνουν, θίγοντας και ζητήματα σεξουαλικής επιθυμίας.
Επίσημη επιλογή στο Φεστιβάλ Καννών το 2020, η δεύτερη ταινία του Μάγκνους Φον Χορν είναι ένα πολύχρωμο και σκοτεινό, καυστικό αλλά όχι επικριτικό πορτρέτο της ζωής στα social media, όπου οι followers αντικαθιστούν την οικειότητα των σχέσεων και τα likes την αγάπη.
(FLIX, Athinorama)

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Σκηνοθεσία: Μάγκνους Φον Χορν
    Σενάριο: Μάγκνους φον Χορν
  • Πρωταγωνιστούν: Μαγκνταλένα Κολέσνικ, Τζούλιαν Ζβιεσέβσκι
  • Παραγωγή: Πολωνία, Σουηδία
  • Ετος: 2020
  • Διάρκεια: 106  

ΕΙΣΟΔΟΣ: Γα τα μέλη 2 ευρώ, για τα μη μέλη 5 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.