Τελευταίες Ειδήσεις

Eκοψαν την πίτα οι αρτοποιοί ν. Τρικάλων


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Σωματείου τους έκοψαν οι αρτοποιοί Ν. Τρικάλων σε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που για φέτος πραγματοποιήθηκε στο Μ. Κεφαλόβρυσο στο εντυπωσιακό ”Balcone del Lago”.

Μετά το κόψιμο της πίτας που την ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος κ.Αλέξιος Κανίνας, ο πρόεδρος Κώστας Παναγιώτου και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους του καλή χρονιά και καλές δουλειές. 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος Γ.Μούσιος, που τόνισε για μια ακόμη φορά  τη σημασία που πρέπει να δώσει ο καταναλωτής στον Φούρνο της Γειτονιάς. Τέλος να σημειώσουμε ότι από την κοπή της πίτας των Αρτοποιών του Νομού μας δεν έλειψαν και οι πολιτικές παρουσίες, ο Υπουργός Ενέργειας Κ.Σκρέκας, ο βουλευτής Θ.Λιούτας, η πρώην Βουλευτής Παναγιώτα Δριτσέλη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, ο πρώην Βουλευτής & Νομάρχης Ηλίάς Βλαχογιάνης και ο υποψήφιος του Πασόκ Γιώργος Ηλιάδης. Αμέσως μετά οι αρτοποιοί διασκέδασαν με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.