Τελευταίες Ειδήσεις

Συγκινητικό το κύμα αλληλεγγύης από τους πολίτες του Δήμου Μετεώρων προς τους σεισμόπληκτους λαούς Συρίας και Τουρκίας



Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, συλλόγων, φορέων και των σχολείων του Δήμου Μετεώρων, συμμετέχοντας στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας  που αποστέλλεται αυτή τη στιγμή από την Πατρίδα μας προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας.

Ο Δήμος Μετεώρων ένωσε τις δυνάμεις του με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και  την Περιφέρεια Θεσσαλίας, συγκεντρώνοντας ανθρωπιστική βοήθεια που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στο κέντρο κοινότητας της πόλης μας συγκεντρώθηκαν και συσκευάστηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη πρώτης ανάγκης, κλινοσκεπάσματα και ιατροφαρμακευτικό υλικό, τα οποία μεταφέρθηκαν σε κεντρικό σημείο συγκέντρωσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι  Αντιδήμαρχοι κ. Παπανικολάου Γεώργιος και κ. Αρσενίου Γεώργιος συνάντησαν στη Λάρισα τον κ. Νασιακόπουλο Αθανάσιο, πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, όπου παρέδωσαν όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στο Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος  θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά και έσπευσαν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.  Η ένδειξη ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης είναι μόνο μερικές λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα για βοήθεια. Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν ουσιαστικά και στέλνουν παράλληλα μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.