Τελευταίες Ειδήσεις

Στη λαϊκή Καλαμπάκας ο Γιώργος Καικης


Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Καίκης επισκέφτηκε τη Λαϊκή Αγορά της Καλαμπάκας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές για το ζήτημα της ακρίβειας που ταλανίζει τα λαϊκά νοικοκυριά και τη δυσκολία επιβίωσης και των ίδιων των παραγωγών.

Έντονη ήταν η συζήτηση για τα προβλήματα της καθημερινής επιβίωσης. Τονίστηκε πως η κυβέρνηση της ΝΔ και προηγούμενα του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν τις λαϊκές οικογένειες σε αυτή την κατάσταση, με τη μείωση των μισθών και των συντάξεων,  με τα μνημόνια που εφάρμοσαν με τον κατώτερο μισθό πείνας που θεσμοθέτησαν, με την αύξηση του κόστους παραγωγής που οδηγεί τους χιλιάδες βιοπαλαιστές αγρότες στα όρια της επιβίωσης.

 Έγινε φανερό πως μπροστά σε αυτήν την κατάσταση υπάρχει η ανάγκη για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, πραγματικές ανάσες ανακούφισης και όχι κοροϊδία. Αυτό πρέπει να βρεθεί στο επίκεντρο της λαϊκής διεκδίκησης μαζί με τη συνείδηση πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό.

Από την ίδια τη συζήτηση προέκυψε η ανάγκη ο λαός συνολικά να απορρίψει την πολιτική και τα κόμματα που του έχουν τσακίσει τη ζωή και να στηρίξει το ΚΚΕ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.