Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Καλαμπάκα το Σάββατο ο Μητσοτάκης


Και την Καλαμπάκα θα επισκεφτεί τελικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλία και ειδικότερα τη Λάρισα αύριο Παρασκευή.

Ασφαλείς πληροφορίες του "meteoravoice" αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός αν και δεν είχε αρχικά προγραμματιστεί θα έλθει και στο νομό Τρικάλων το προσεχές Σάββατο και θα επισκεφτεί τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον οδικό άξονα Ε-65.

Πρόκειται για μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και βάσει των ίδιων πληροφοριών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να πραγματοποιήσει αυτοψία στα έργα του Ε-65 και μάλιστα να δει τα συνεργεία να εργάζονται, οπότε και θα επισκεφτεί το εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ στην Βασιλική.

Ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από το κυβερνητικό κλιμάκιο και θα ενημερωθεί σχετικά από τον ανάδοχο του έργου στην περιοχή και αναμένεται να κάνει και σχετικές δηλώσεις για το έργο και ενδεχομένως για άλλα έργα που αφορούν το νομό Τρικάλων.

Αυτό που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, είναι η ακριβής ώρα άφιξης του κ. Μητσοτάκη, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό σύντομα αλλά πιθανότατα θα έλθει νωρίς το πρωί προκειμένου στις 1030 να βρίσκεται στα Γρεβενά.

Όσον αφορά το πρόγραμμά της επίσκεψής του στην Λάρισα αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως, όμως φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» οι βασικοί σταθμοί των επαφών που θα έχει ο πρωθυπουργός.


Αναλυτικά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες:


Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αφιχθεί αεροπορικώς στην 110 Πτέρυγα Μάχης νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Πρόκειται να μεταβεί στον Πλατύκαμπο, όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους του Πρωτογενούς Τομέα.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, στην πόλη της Λάρισας.

Σειρά έχει το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, όπου ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί σχετικά με την πορεία των εργασιών αποκατάστασης του εμβληματικού μνημείου.

Στη συγκεκριμένη περιοχή, ο κ. Μητσοτάκης πρόκειται να περπατήσει στους πεζοδρόμους, ενώ θα συναντηθεί με νέους σε στέκι της νεολαίας.

Το μεσημέρι, με ενδεικτική ώρα στη 1.30 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, ώστε να παρουσιάσει τα βασικά σημεία του «Σχεδίου Θεσσαλία 2030» σε αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κορυφωθεί στις 6.30 μ.μ. με την ανοιχτή ομιλία του στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ.

Σημειώνεται πως ήδη από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα περιοδεύει στη Θεσσαλία κυβερνητικό κλιμάκιο, ενώ αύριο θα γίνει επίσκεψη στελεχών υπό τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο στους σεισμόπληκτους του Δαμασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.