Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Χατζηγάκη – Γιαγιάκου για τον τουρισμό



Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων και αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Βασίλη Γιαγιάκο συνάντησε ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θεματικής του εκδήλωσης για τον τουρισμό με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στην αίθουσα της Επισκοπής.

 

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο τις δύο τελευταίες δεκαετίες, την προσπάθεια σύνδεσης του αγροκτηνοτροφικού τομέα με τον τουρισμό και την παροχή ταυτότητας στα προϊόντα που παράγονται εδώ. 

 

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης σε δήλωσή του τόνισε: «Παρακολουθώ εδώ και χρόνια την προσπάθεια που καταβάλει το Επιμελητήριο Τρικάλων και προσωπικά ο Πρόεδρός του κ. Γιαγιάκος στον τομέα του τουρισμού. Μια προσπάθεια να συνδέσει όλους τους τομείς της τοπικής οικονομίας και να δώσει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και τον τόπο μας. Το Επιμελητήριο μας δείχνει το δρόμο και χρειάζονται συνέργειες για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Για όλα αυτά θα συζητήσουμε την Κυριακή με τον ίδιο τον Υπουργό και εξαιρετικούς τεχνοκράτες».

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.