Τελευταίες Ειδήσεις

Πέθανε ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Σάκης Αθανασίου στην Αυστρία


Ο Σάκης Αθανασίου σερβίρει φραπέ έξω απο το Santorini στο Euro 2008 στο Σάλτσμπουργκ σε ζωντανή μετάδοση του Mega

Την ώρα που η αγαπημένη του ομάδα, ο ΠΑΟΚ, κέρδιζε το ντέρμπι με την ΑΕΚ έφευγε από την ζωή ο 63χρονος Τρικαλινός Σάκης Αθανασίου που για δεκαετίες δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Αυστρία.

Για πολλά χρόνια διατηρούσε το εστιατόριο Santorini στο κέντρο του Σάλτσμπουργκ το οποίο ήταν και σημείο αναφοράς για όλους τους Τρικαλινούς που βρισκόταν στην Αυστριακή πόλη.

O Σάκης μιλάει σε Καμπουράκη – Οικονομέα στο Mega

Το 2008 που η Εθνική μας έδωσε στο Σάλτσμπουργκ τα τρία παιχνίδια της για το Euro 2008 (με Ισπανία, Σουηδία, Ρωσία) το Santorini ήταν ο τόπος συνάντησης όλων των Ελλήνων φιλάθλων και κάθε βράδυ γινόταν πάρτι τόσο μέσα όσο και έξω από το μαγαζί.

Έξω από το Santorini γινόταν και οι συνδέσεις των ελληνικών καναλιών με τον Σάκη να δίνει τότε κάμποσες συνεντεύξεις.

Με τους Τρικαλινούς βετεράνους έξω απο το Santorini

Την άνοιξη του 2008 πριν το Euro, o Σάκης είχε φιλοξενήσει στο Santorini και την αποστολή των παλαιμάχων του ΑΟΤ που πήγαινε στο Κόσεν για τουρνουά ενώ στο ταξίδι του Στέλιου Βάσκου για το Μόναχο το 2012 είχε βοηθήσει σημαντικά στην διέλευση από την Αυστρία.

O Σάκης Αθανασίου στο αυτοκινούμενο του Στέλιου Βάσκου όταν πέρασε από το Σάλτσμπουργκ καθ’ οδόν για το Μόναχο. Μαζί τους και ο Βασίλης Καμπαγιάννης

Λάτρης του ΠΑΟΚ και του ΑΟ Τρίκαλα είχε στενούς δεσμούς και επαφές με τα Τρίκαλα και παλιότερα έβγαινε συχνά και στον FM 100 Ράδιο Ζυγός κυρίως για “ξύσιμο” στα αθλητικά.

Τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλείψει το Σάλτσμπουργκ και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Βιέννη.

Αφήνει πίσω του μια κόρη, αδελφή και ανίψια.

Η κηδεία του θα γίνει στα Τρίκαλα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

sportrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.