Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ., θα λάβει μέρος στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου μάρτυρος Θεοκλήτου και επί τη ευκαιρία των ονομαστηρίων του.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το πρωί, ημέρα κατά την οποία άγει την ονομαστική του εορτή, θα προστεί της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, πλαισιούμενος από τους άλλους Αρχιερείς, οι οποίοι θα προσέλθουν προκειμένου να συμμετάσχουν στην εορτή του, και από τον ιερό Κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Κατά την διανομή του Αντιδώρου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα δεχθεί τις ευχές του Χριστεπωνύμου πληρώματος της Εκκλησίας.

Το απόγευμα και ώρα 5, θα χοροστατήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο κατά την ακολουθία του Α΄ κατανυκτικού Εσπερινού (της συγχωρήσεως) στον Ιερό Βυζαντινό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

 ----------------------------

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταγιάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.