Τελευταίες Ειδήσεις

Ηρωίδα σκυλίτσα προειδοποιεί για φωτιά στην Καλαμπάκα


Η Κάσσυ είναι μια σκυλίτσα που υιοθετήθηκε μέσω της ομάδας εθελοντών “Angels With Paws Meteora GR”, το καλοκαίρι. Βρισκόταν στο δημοτικό κυνοκομείο και σε μια επίσκεψη, δύο νέα παιδιά την αγάπησαν με την πρώτη ματιά!

Παρόλο που η Κάσσυ ήταν μια άκρως φοβική σκυλίτσα με προβλήματα υγείας και δύσκολη στην προσαρμογή, τα δύο παιδιά που την υιοθέτησαν , της έδειξαν τόση εμπιστοσύνη και αγάπη σε σημείο που όχι μόνο άρχισε να προσαρμόζεται και να εγκαταλείπει τις φοβίες της αλλά πέρασε σε άλλο επίπεδο!

Σήμερα, στην πόλη μας , η Κάσσυ έκανε κάτι σπουδαίο! Πηγαίνοντας βόλτα με την ιδιοκτήτριά της, κοντά στις γραμμές του τρένου και συγκεκριμένα δίπλα σε Αποθήκες που βρίσκονται εκεί , η Κάσσυ άρχισε να γαβγίζει επίμονα, τραβώντας την ιδιοκτήτρια προς ένα συγκεκριμένο μέρος.

Πράγματι, συνέβη κάτι το οποίο κανείς από τους περαστικούς δεν αντιλήφθηκε και δεν έδωσε σημασία! Είχε πιάσει φωτιά ένα μέρος στις γραμμές!

Η σκυλίτσα ενστικτωδώς οδήγησε την ιδιοκτήτρια στο μέρος εκείνο όπου η κοπέλα κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική και έτσι οι πυροσβέστες πρόλαβαν τα χειρότερα! Αξίζει συγχαρητήρια στην πρώην αδέσποτη τετράποδη ηρωίδα, που στάθηκε πολύ τυχερή και με τη ζωή της, απέδειξε όχι μόνον πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά το ένστικτο ενός σκύλου μπορεί να σώσει καταστάσεις και ζωές!

“Δώστε μια ευκαιρία στα αδέσποτα να αποδείξουν τον λόγο ύπαρξής τους ,σε αυτή τη ζωή! Επισκεφτείτε το κυνοκομείο της πόλης σας! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο με αγάπη και σεβασμό.

Η ομάδα εθελοντών “Angels With Paws Meteora GR “

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.