Τελευταίες Ειδήσεις

Υποδειγματικός οικοδεσπότης ο Χρ. Σιμορέλης στη βραδιά με τους δημοσιογράφους


Το σύνολο σχεδόν των Τρικαλινών ΜΜΕ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιου Βουλευτή Χρήστου Σιμορέλη, για μια χαλαρή βραδιά με κουβέντα και κρασάκι στην ταβέρνα «Νικόλας» στην Αγία Κυριακή.

Ο Χρήστος Σιμορέλης αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης της βραδιάς, όπου όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν οι πολιτικές αναφορές, αλλά και τα αστεία, το κους κους, ο χορός και το τραγούδι, μιας και ο ίδιος και κάποιοι καλεσμένοι του τα τίμησαν δεόντως.

Ο υποψήφιος Βουλευτής εμφανώς χαλαρός και απελευθερωμένος-έστω και για λίγο- από τις πολιτικές του υποχρεώσεις, ευχαρίστησε όλους τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους, αλλά και για την συνεργασία που είχαν και έχουν όλα αυτά τα χρόνια, πότε με τις καλές της στιγμές και πότε με τις άσχημες. Ευχαρίστησε επίσης την οικογένεια του που ήταν παρούσα, λέγοντας πως αν δεν είχε την στήριξη της συζύγου και των παιδιών του, δεν θα είχε καταφέρει ούτε τα μισά από όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα.

«Καλή επιτυχία» και «Με τη νίκη», ήταν οι ευχές που εισέπραξε από τους καλεσμένους του δημοσιογράφους ο Σιμορέλης στο τέλος της βραδιάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την οικογένεια του στο τραπέζι παρακάθισαν και συγγενικά του πρόσωπα και στενοί του συνεργάτες, που θα δώσουν δίπλα του τον αγώνα για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την προσωπική του εκλογή στο κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.