Τελευταίες Ειδήσεις

Συλλήψεις για κλοπές στα Τρίκαλα

 


Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης την 10-02-2023 μετέβη σε πυλωτή οικίας στα Τρίκαλα και αφαίρεσε ένα ποδήλατο, ιδιοκτησίας ημεδαπού. Το αφαιρεθέν ποδήλατο κατασχέθηκε προκειμένου αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο του.

Συνελήφθη, χθες (18-02-2023) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (17-02-2023) στην πόλη των Τρικάλων, αφαίρεσε από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (tablet) και ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ. 

Όπως εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς έδωσε το tablet σε έτερο ημεδαπό που το πούλησε σε εμπορικό κατάστημα των Τρικάλων, έναντι του χρηματικού ποσού των -40- ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντος, βρέθηκαν, επιπλέον, και κατασχέθηκαν -1- tablet από το σαλόνι, -2- ποδήλατα από τον αύλειο χώρο και -1- σκελετός ποδηλάτου από αποθηκευτικό χώρο, η προέλευση των οποίων διερευνάται.  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.