Τελευταίες Ειδήσεις

Λειτουργία Πολυζωείου Ενοριακής Βιβλιοθήκης στην Διάβα.


Η Πολυζώειος Ενοριακή Βιβλιοθήκη, τα εγκαίνια της οποίας τελέστηκαν στις 27 Αυγούστου 2022 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητο, έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες της.

Η Συλλογή της Πολυζωείου Ενοριακής Βιβλιοθήκης Διάβας αποτελείται από 1.100 τίτλους βιβλίων. Το δανειστικό της τμήμα αποτελείται από 800 τίτλους, ενώ το πληροφοριακό τμήμα από 300 τίτλους. Στο δανειστικό τμήμα οι αναγνώστες μπορούν να αναζητήσουν το βιβλίο των προσωπικών τους ενδιαφερόντων στις εξής κατηγορίες: Παιδική Λογοτεχνία, Νεανική Λογοτεχνία, εικονογραφημένες ιστορίες, παραμύθια, παιδικές εγκυκλοπαίδειες, Ελληνική Λογοτεχνία (μυθιστορήματα, διηγήματα), Ξένη Λογοτεχνία, Ποίηση, ιστορικά, εκκλησιαστικά, επιστήμες, ψυχολογία, φιλοσοφία.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να έρθουν στην Βιβλιοθήκη, να γίνουν μέλη της και να λάβουν την κάρτα μέλους. Υπεύθυνη για την λειτουργία της Βιβλιοθήκης είναι η Msc Αρχειονόμος - Βιβλιοθηκονόμος κα. Έφη Δούλη. Η Βιβλιοθήκη κατά διαστήματα αναπτύσσει ποικίλες δράσεις σχετικές με το βιβλίο, οι οποίες ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα (site) της ενορίας και στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Η Πολυζώειος Ενοριακή Βιβλιοθήκη λειτουργεί κάθε Κυριακή πρωί από τις 10:30 έως τις 12:00.

Ελάτε να ανοίξουμε μαζί παράθυρα στον κόσμο…

 

ΕΚ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.