Τελευταίες Ειδήσεις

«Ο πολιτικός πολιτισμός στο έλ(ε)ος της χυδαιότητας»


Έτσι ξαφνικά αναδείχθηκε, όλος ο  εσμός, ενός υποτιθέμενου υποψηφίου, στις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη στον δήμο Μετεώρων, ο οποίος υποδυόμενος τον ρόλο του αγανακτισμένου επέλεξε να ευτελίσει τον πολιτικό πολιτισμό.

Αναλαμβάνοντας λοιπόν τον ρόλο του τρολίστα, όπλισε και άρχισε να πυροβολεί βγάζοντας τον …βόθρο στην επιφάνεια.

Αγαπημένοι μου,

Λένε πως σε οριακές καταστάσεις αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το ζήτημα είναι δευτερεύοντως πολιτικό και πρωτίστως ανθρωπολογικό!

Δυστυχώς  φίλοι μου ζούμε στην εποχή των ψευδαισθήσεων!!!

Μου είναι ειλικρινά δύσκολο να καταλάβω ότι στην πολιτική διδάσκεται το μάθημα της « υβριστικής φρασεολογίας», με κυρίαρχο συστατικό τις λεκτικές ακρότητες!!!

Αγαπητοί μου

Επειδή εγώ αντιλαμβάνομαι την αυτοδιοίκηση ως ανεξάρτητη και όχι ως προστατευόμενο ανήλικο τέκνο του πολιτικού συστήματος της χώρας μας

Δεν με προξενεί εντύπωση αυτή η κατρακύλα.Δεν με προξενεί εντύπωση το ότι κάποιος διαπιστώνει πως ο θόρυβος που δημιουργούν οι «πολιτικές ύβρεις» ,συσσωρεύουν στην ιντερνετική ακολουθία ένα σωρό ακολούθους με τσιτάτα του τύπου « καλά του τάπες ρε μεγάλε….Πες του κι άλλα ρε….»,βάζοντας την τσίπα και την ντροπή σε αγρανάπαυση και υιοθετώντας αναλυτές της συμφοράς!!!

Υ.Γ. Στην ανάλυση του όρου « πολιτικός γυρολόγος» δεν θα προβώ, απλά θα παραπέμψω στο αλήστου μνήμης « ΚΗΔΙΣΟ». Μυρίζει σήμερα….ναφθαλίνη!!!!!!!

                                         ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.