Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας ΔΕΕΠ Τρικάλων


Πολύ μικρή αποδείχθηκε τελικά η αίθουσα του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον», για την εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΔΕΕΠ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, αφού όχι μόνο γέμισε ασφυκτικά από τα «γαλάζια» στελέχη, αλλά αρκετός ήταν ο κόσμος που δεν μπόρεσε να χωρέσει στην αίθουσα και παρέμεινε σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου.


Η εκδήλωση είχε ως κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, η οποία προσήλθε καταχειροκροτούμενη στο χώρο από τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με πολλά από τα οποία είχε θερμό εναγκαλισμό και συνομιλίες.


Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Γραμματέας της ΔΕΕΠ Τρικάλων Μάνη Γιαννοτάκη, ενώ την έναρξη από το βήμα έκανε ο Πρόεδρος της Γιάννης Κουτσονάσιος ευχαριστώντας θερμά όλους για την παρουσία τους και τονίζοντας παράλληλα πως η ΝΔ πρέπει να βγει νικήτρια με αυτοδυναμία από τις κάλπες, για το καλό της χώρας.


Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν προς το ακροατήριο από το βήμα της εκδήλωσης, όλοι οι θεσμικοί παράγοντες του τόπου που ανήκουν στη ΝΔ, όπως ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, οι Βουλευτές του νομού Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, οι πολιτευτές του κόμματος Ηλίας Βλαχογιάννης και Μικέλης Χατζηγάκης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι οποίοι κάλεσαν τον κόσμο σε αγώνα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας για μεγάλη νίκη στις εκλογές, αφού το κυρίαρχο δίλλημα που θα τεθεί σ΄αυτές είναι σταθερότητα και πρόοδος με τη ΝΔ ή οπισθοδρόμηση και χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί η κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Τρικάλων, την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης π. Αλέξιος. Το τυχερό φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα καλάθι με ποτά και παραδοσιακά προϊόντα, προσφορά της κάβας Τσίνα.


Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενεός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Γραμματέα του Δήμου Πύλης και τέως Προέδρου της ΤΕ Πύλης της ΝΔ Γιώργου Γώγου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά πριν λίγο καιρό από κοντά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.