Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΜΤΜ 2023 ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ



Με τον τουρισμό να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και τη βαριά βιομηχανία, ο δήμος Μετεώρων έδωσε ισχυρό παρόν σε διεθνές επίπεδο.

Με αυτόνομη παρουσία και ένα εντυπωσιακό περίπτερο που «έκλεξε» την παράσταση, συμμετείχε στην 29η διεθνή έκθεση τουρισμού του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ IMTM 2023 (International Mediterranean Tourism Market), η οποία διεξήχθη κατά το διήμερο 14 – 15 Φεβρουαρίου.

Διαθέτοντας εμπειρία και γνώση για την τουριστική αγορά του Ισραήλ, για την οποία ο δήμος Μετεώρων, ως προορισμός αποτελεί κύρια επιλογή, στόχος μας είναι η διεύρυνση της συνεργασίας και η παροχή υπηρεσιών που θα αποτελέσουν επιπλέον κίνητρο.

Σύμφωνα με στοιχεία των διοργανωτών, η επισκεψιμότητα προσέγγισε τις 40.000 άτομα, επιχειρηματίες του τουρισμού ή και επικείμενους επισκέπτες.

Ο δήμος Μετεώρων εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Αλέκο Θεόδωρο, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Λύπα Δημήτριο και τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα Τουρισμού κ. Νικολογιάννη Σπύρο.

Πλην της μεγάλης ροής επισκεπτών στο περίπτερο του δήμου, υπήρξαν σημαντικές επισκέψεις και συναντήσεις με στελέχη όπως ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Φραγκάκης Δημήτριος, επιτελείο του Υπουργείου τουρισμού του Ισραήλ, ο Πρόεδρος του Έλληνο – Ισραηλινού εμπορικού επιμελητηρίου, ο Διευθυντής του ΕΟΤ στο Ισραήλ κ. Βασιλειάδης Δημήτριος και πολλά στελέχη από διάφορες περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας.

Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων για τη συνεργασία και την οικονομική συνδρομή στην υλοποίηση του έργου.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.