Τελευταίες Ειδήσεις

Χρ. Μιχαλάκης: Στηρίζουμε τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων του ορεινού όγκου


Με εκπροσώπους του Π.Σ. Περτουλίου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης

 

Με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Περτουλίου συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πέτρος Κοντογιάννης και ο Ταμίας Χρήστος Κοντογιάννης, βρέθηκαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, με την συνάντηση να επικεντρώνεται στις παρεμβάσεις της Π.Ε. Τρικάλων, αλλά και την συνδρομή της για την υλοποίηση των νέων δράσεων του Συλλόγου τους επόμενους μήνες, ενώ τονίστηκε και η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει προς όφελος της περιοχής και των κατοίκων.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης υπογράμμισε πως ο ορεινός όγκος του Νομού, η αναβάθμιση και συντήρηση των υποδομών του, η προβολή και η ανάπτυξή του, αποτελούν πρώτη προτεραιότητα τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό. Με την Περιφέρεια να έχει ένα ξεκάθαρο και σταθερό πλάνο για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, κάτι που ασφαλώς απαιτεί την αγαστή συνεργασία και με τους Συλλόγους των ορεινών κοινοτήτων, των οποίων θα συνεχίζει να υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες τους. Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη παράλληλα το Πολιτιστικού Σύλλογο Περτουλίου για τις δράσεις του, υπογραμμίζοντας πως η στήριξη της Π.Ε. Τρικάλων είναι δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.