Τελευταίες Ειδήσεις

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Επιμορφωτικά Προγράμματα με το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός»

 


Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.) σε συνεργασία με το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» στο πλαίσιο της πράξης «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκκλησίας – Ανάπτυξη Ανοιχτών Διαδικτυακών Μαθημάτων» (MIS 5073422), που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, πρόκειται να υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία απευθύνονται στα μέλη του Σωματείου, σε ιεροψάλτες, μουσικούς, εθελοντές, στελέχη και συνεργάτες, κληρικούς και λαϊκούς της Εκκλησίας, αλλά και άλλων φορέων που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν, τον εμπλουτισμό των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους και τη βελτίωση του συνολικού πλαισίου λειτουργίας των υπηρεσιών της Εκκλησίας.

Η πρόσκληση αφορά στη θεματική ενότητα:

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΨΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ

που θα υλοποιηθεί για το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» με τη σύγχρονη εξ αποστάσεως μορφή εκπαίδευσης το επιμορφωτικό έτος Σεπτέμβριος 2022 – Αύγουστος 2023.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι διάρκειας 56 ωρών.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 (ημερομηνία δημοσίευσης) έως την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 15:00. Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία αίτηση γίνεται δεκτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, εάν δεν έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση, να προμηθευτούν το έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής από τον τοπικό Συντονιστή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός», ο οποίος θα συγκεντρώσει τις αιτήσεις και θα τις αποστείλει στο Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μπορούν επίσης να προμηθευτούν την αίτηση από τα Γραφεία του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Αγίας Φιλοθέης 21, 105 56, Αθήνα) και να την καταθέσουν απευθείας στο πρωτόκολλο του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (αυτοπροσώπως, μέσω ταχυδρομικής αποστολής ή μέσω ταχυμεταφοράς) στη διεύθυνση: Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αγίας Φιλοθέης 19-21, 105 56 Αθήνα.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Συντονιστή για τα επιμορφωτικά προγράμματα κ. Παπαγιάννη Βασίλειο στο email ieropsaltes.trikalon@gmail.com είτε στα γραφεία του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως στο τηλέφωνο 2103352362, και ώρες 10.00 π.μ. –  15.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.