Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση «κόλαφος» για την Καϊλή: «Έπαιρνε λεφτά και από τους Ρώσους»


«Μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν την Εύα Καϊλή για έμμισθες σχέσεις με τη Ρωσία».


Μια δήλωση «βόμβα» που αναμένεται να ταράξει εκ νέου το Ευρωκοινοβούλιο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από τον κεντροδεξιό ευρωβουλευτή Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, όπου σύμφωνα με τον ίδιο, η Εύα Καϊλή ερευνάται για τη σχέση της με Ρωσία.



Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πολωνός ευρωβουλευτής σε πολωνικά ΜΜΕ, το σκάνδαλο του Qatargate ξέσπασε για να καλυφθεί η σχέση της Καϊλή με τη Ρωσία. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η Ελληνίδα πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν υπό παρακολούθηση από μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών-μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα.


Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και πολωνικά ΜΜΕ, ο Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, αποκάλυψε σε εκπομπή της πολωνικής τηλεόρασης Telewizja Republika ότι η Εύα Καϊλή «βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες σε συνάρτηση με άλλες της σχέσεις, την παρακολουθούσαν δηλαδή ο μυστικές υπηρεσίες και η βελγική Αστυνομία για τις σχέσεις της όχι με το Κατάρ, αλλά με τη Ρωσία».




«Θα γίνει προσπάθεια να δοθεί η εντύπωση ότι κάποιοι διεφθαρμένοι βουλευτές πήραν τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι ευρύτερο όμως. Δεν είναι λίγα τα μήλα που είναι σάπια, αλλά ολόκληρο το δέντρο έχει δηλητηριασμένες ρίζες», σχολίασε δηκτικά ο Πολωνός ευρωβουλευτής, επισημαίνοντας ότι πολλοί εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ελίτ εξακολουθούν να είναι στο μισθολόγιο του Πούτιν.



«Οι λέξεις κλειδιά θα ήταν ''πολιτική διαφθορά'' και ''στρατηγική διαφθορά''. Υπάρχει ένας όρος από τα αγγλικά – ''κατέχοντας τις ελίτ'', που υποδηλώνει τη συστημική φύση της ύλης και την ολιστική φύση της ύλης. Για πράγματα πιο θεμελιώδη από το να διαφθείρεις λίγους ευρωβουλευτές», πρόσθεσε ο Πολωνός ευρωβουλευτής, τονίζοντας πως «γίνονται προσπάθειες να δοθεί προσοχή σε ένα σχετικά μικρό πράγμα για να εκτραπεί η προσοχή και να μην αγγίξουμε ένα μεγάλο θέμα».



Ισπανικά ΜΜE: Οι σκαφάτες διακοπές Καϊλή-Τζόρτζι με τo «δεξί χέρι» της προέδρου των Ευρωσοσιαλιστών 


Παράλληλα, η ισπανική εφημερίδα Es Diario δημοσιεύει φωτογραφίες της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι με τη Λάουρα Μπαγιαρίν, «δεξί χέρι» της εκπροσώπου του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτσε Γκαρθία, σε ιστιοφόρο, όπου φέρονται να γύριζαν τη Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.