Τελευταίες Ειδήσεις

Μικέλης Χατζηγάκης: «Απάντηση σε μια στημένη δημοσκόπηση»


Τις τελευταίες ώρες προκλήθηκε συζήτηση στην πόλη έπειτα από αναφορές σε συγκεκριμένο Μέσο Ενημέρωσης, για τα αποτελέσματα μιας στημένης δημοσκόπησης, όπου παρουσιάζονται κατά τα προφανή συμφέροντα του καθενός με σειρά 1 Χ 2 αυτοί που καταλαμβάνουν εκλόγιμες θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία απάντησης, ούτε καν σχολιασμού αυτής της «στημενης δημοσκόπησης» αν δεν ξεπερνούσαν κάθε όριο φαιδρότητας αυτοί που το παρουσίασαν, όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία.


Επειδή ωστόσο γνωρίζω ότι και αυτοί και οι ηθικοί αυτουργοί - αυτοί δηλαδή που παρήγγειλαν και πλήρωσαν την δημοσκόπηση - θα συνεχίσουν τις ίδιες και ανάλογες επιθέσεις με χτυπήματα κάτω από τη μέση, οφείλω να το κάνω.


1ον Εγώ σε αυτές τις ψεύτικες και κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις  απαντώ με τις μεγάλες συγκεντρώσεις και αυθόρμητη προσέλευση του κόσμου (και στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα). Αυτές οι συγκεντρώσεις τρόμαξαν και γίνεται όλο και πιο προφανές ποιούς και γιατί. 


2ον Σήμερα προβαίνω σε μια προκαταρκτική καταγγελία. Αν εξακολουθήσουν να χτυπούν κάτω από τη ζώνη θα αντιδράσω ανάλογα και θα αποκαλύψω και τους ηθικούς αυτουργούς.


3ον Είναι δεδομένο ότι η εκλογή μου στην επόμενη Βουλή θα αλλάξει τις ισορροπίες σε επίπεδο Π.Ε. Τρικάλων και θα ξαναμοιράσει την τράπουλα, χωρίς σημαδεμένα χαρτιά μακριά από συμφέροντα.


4ον Διαβεβαιώ τους συμπολίτες μου ότι στέκομαι όρθιος και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο του τόπου μας.


Καλό και τίμιο αγώνα σε όλους 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.