Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο ΜΟ.ΛΕ.Κ


 Σε μια όμορφη και ζεστή βραδιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ) .Η Οικογένεια Ζυγολάνη έβαλε τα “δυνατά” της για να ετοιμάσει την αίθουσα της ταβέρνας “Διόνυσος” αλλά και το υπέροχο μενού για τα μέλη αλλά και τους φίλους μας. Ο χώρος άρχισε από νωρίς να γεμίζει ασφυκτικά , καθώς πολύς κόσμος μας τίμησε με την παρουσία του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

   Η εκδήλωση στήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι από τα μέλη της ΜΟΛΕΚ  οι οποίοι είχαν τη χαρά να τιμήσουν τους δύο αθλητές που την ανέβασαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro για το 2022. Δημήτρης Βαρσάμης (Ε1) και Ιωάννης Ντεβετζής (ΕΝ) παρέλαβαν της τιμητικές πλακέτες που είχαμε ετοιμάσει.

   Εκτός όμως από τα μέλη αλλά και του φίλους μας το πάρων έδωσαν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Μπουτίνας (Α/περιφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού), οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων κ. Θώμος , κ. Κερασοβίτης , κ . Παπανικολάου , κ. Αρσενίου , κ. Κόττης (αμφότεροι Α/δήμαρχοι του Δήμου Μετεώρων) , ο κ. Φωλίνας (Πρόεδρος του Δ.Σ) , ο κ. Αβραμόπουλος (Επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης) και κ. Παπάντος (Δημ. Σύμβουλος). Επίσης παρόντες ήταν μέλη του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Κισσάβου (Σ.ΜΟ.ΚΙ) ,της ΜοτοΛέσχης Τρικάλων (ΜΟ.ΛΕ.Τ) καθώς και όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε και τα Site.

   Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά ΟΛΟΥΣ όσους παραβρεθήκαν στην κοπή της πίτας μας  , ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας γεγονός το οποίο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε . Επίσης ευχαριστούμε όλους αυτούς που προέβαλαν την εκδήλωση μας με κάθε δυνατό τρόπο και τέλος ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας και συγκεκριμένα τους : 

·         Hobby Shop , Παπατζιμόπουλος Χαράλαμπος

·         Τεχνομοτο , Αφοι Δημητρίου

·         Yamaha Τρικάλων, Νούλας Θεόδωρος 

·         Οπτικο Κεντρο Τρικάλων, Ντεβετζής Στρατος

·         Thermo Market , Γκαγκανάτσιος Ευάγγελος 

 

Εκ του Δ.Σ της ΜΟ.ΛΕ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.