Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων, κ. Δημήτρη Μήτραινα, και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Ο Τρικαλινός Υπουργός ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά στο αστυνομικό προσωπικό και τους ευχαρίστησε, καθώς ανταποκρίθηκαν στον μέγιστο βαθμό, διαθέτοντας άρτια οργάνωση, στην ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση των επισκεπτών κατά τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, οι οποίοι κατέκλυσαν τον τόπο μας.

Ο κ. Σκρέκας έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για το δύσκολο έργο τους και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν για την διαφύλαξη της ασφάλειας της πόλης και του νομού, κατά την περίοδο των εορτών.

Ο Κώστας Σκρέκας έδειξε έντονο ενδιαφέρον για το θέμα της ανέγερσης του νέου Διοικητηρίου στην περιοχή του Ριζαριού και διαβεβαίωσε την ηγεσία της τοπικής αστυνομίας πως προωθεί άμεση λύση αλλαγής της χρήσης γης του συγκεκριμένου ακινήτου, ώστε οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων να στεγαστούν σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο. 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.