Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος...έφερε τις γυναίκες στο προσκήνιο...και η κοινωνία την "Δύναμη Ευθύνης"

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων και επικεφαλής της παράταξης "Δύναμη Ευθύνης" Λευτέρης Αβραμόπουλος με τίτλο "Οι γυναίκες στο προσκήνιο" απόψε στο "Grand Meteora Hotel" στο Καστράκι όπου εκατοντάδες πολιτών έδωσαν το παρόν τους.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου κατακλύστηκε κυριολεκτικά από κόσμο ενώ και ο εξωτερικός χώρος παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και εκείνων που δεν χώρεσαν και παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Την εκδήλωσε προλόγισε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης, πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Μπαντέκα-Νάνη που καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους και κάλεσε στο βήμα τον Λευτέρη Αβραμόπουλο τον οποίο υποδέχτηκαν άπαντες με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα. 

Ο επικεφαλής της “Δύναμης Ευθύνης” αναφέρθηκε αρχικά στο πρόβλημα των έμφυλων ανισοτήτων, για την ανάγκη οικοδόμησης μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών, με δικαιοσύνη και συμμετοχή για όλους τονίζοντας την σημασία συμμετοχής των γυναικών στην αυτοδιοίκηση και τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν.

Μάλιστα ο Λευτέρης Αβραμόπουλος χαρακτήρισε ανεκτίμητη αξία την γυναικεία παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση και ευχαρίστησε τις ομιλήτριες της εκδήλωσης κ.κ.  αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, την αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων Σοφία Αλεστά, την hair stylist Μαρία Καρούτα και την φωτογράφο Εύη Ναστογιάννη.

Όλες τους με γλαφυρό τρόπο αναφέρθηκαν στο ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία μας και τον χώρο όπου δραστηριοποιείται και την προσφορά τους σε αυτή, την οικογένεια, τον εργασιακό χώρο και όχι μόνο.

Σημειώνεται ότι με το πέρας της εκδήλωσης ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δέχτηκε τις ευχές όλων για την ονομαστική του εορτή και αντάλλαξε απόψεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Μετεώρων και την τοπική κοινωνία.






























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.