Τελευταίες Ειδήσεις

«Εντυπωσιακά μαζική η « πρώτη» του υποψηφίου Δημάρχου του δήμου Μετεώρων κ.Λευτέρη Αβραμόπουλου»-« Οι γυναίκες στο προσκήνιο»


Με την παρουσία άνω των  1.500 πολιτών- μερικοί εκτιμούν πως η προσέλευση ξεπέρασε και τις 2.000- η αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Meteora,παρ’ότι εντυπωσιακή , αποδείχθηκε τελικά  πολύ μικρή για να χωρέσει την αθρόα και προσέλευση των δημοτών, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου του δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου ,την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, με θέμα « Οι γυναίκες στο προσκήνιο»,δηλώνοντας έτσι και τη σαφή και άμεση υποστήριξή τους στην υποψηφιότητά του.

Σημειολογικά να αναφέρω πως ο κόσμος εκτεινόταν σέ όλα τα μήκη και πλάτη των εξωτερικών χώρων του πανέμορφου ξενοδοχείου,ενώ πρόβλημα δημιουργήθηκε και  με την στάθμευση των αυτοκινήτων,παρά το ευρύχωρο parking, το οποίο είχε γεμίσει ασφυκτικά ,καθώς και ο εξωτερικός δρόμος που δυσχέραινε την προσέλευση πολλών αυτοκινήτων!

Παρα τις εγγενείς όμως δυσκολίες ,για όλα βρέθηκε λύση και οι πολίτες μπόρεσαν αγόγγυστα  να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Αγαπητοί μου ,

Η εκδήλωση αποδείχθηκε τελικά εκ του αποτελέσματος, ένα απόλυτα επιτυχημένο crash test για τον κ. Αβραμόπουλο ο οποίος και σαφώς έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες του δήμου Μετεώρων.

Απλός,ταπεινός,ειλικρινής,αλτρουϊστής,ουμανιστής ,εξέπληξε το πολυπληθές ακροατήριο με την απλότητα του λόγου του.Προσωπικά μου πέρασε το μήνυμα της ακλόνητης πίστης στην ηθική ακεραιότητα,κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη η δημόσια διοίκηση.

Έδειξε πως θα ξεπεράσει το φράγμα της διαχείρισης και θα γίνει ηγέτης,βάζοντας παντού την προσωπική του σφραγίδα.

Σημαντικές οι παρουσίες από την πλευρά του κεντροδεξιού χώρου αλλά και από τον κεντροαριστερό χώρο ,σημαντικά στελέχη του οποίου δήλωσαν παρών,καταχωρώντας και επίσημα πλέον την πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού.

Λίγα λόγια για το θέμα της εκδήλωσης.

Οι τοποθετήσεις των τεσσάρων γυναικών ανέδειξαν πως η εξέλιξή τους στην σημερινή κοινωνία και την αγορά εργασίας είναι κάτι αυταπόδεικτο. Η κάθε μία άφησε το δικό της αποτύπωμα προσφοράς σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του τόπου μας.

Τέσσερις επιτυχημένες γυναίκες ,με διαφορετική αφετηρία και ξεχωριστές ιστορίες,μοιράστηκαν μαζί μας προβλήματα και λύσεις,έμπνευση και συμβουλές,με την ευαισθησία και την αμεσότητα της προσωπικής εμπειρίας!

Γυναίκες δραστήριες που κατάφεραν να μετατρέψουν τις γνώσεις τους,τις ικανότητές τους και το ταλέντο τους σε πράξη με κοινωνικό πρόσημο!!!

Τέσσερις δραστήριες γυναίκες που κατάφεραν να υπερβούν πατριαρχικά στερεότυπα και να βρεθούν επικεφαλής ποικίλων δράσεων ,δίνοντας απαντήσεις γιατί είναι απαραίτητες οι γυναίκες σε θέσεις ευθύνης.

Στον επίλογο της εκδήλωσης ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε με έμφαση

Γιατί η ελληνική κοινωνία χρειάζεται περισσότερες γυναίκες σε θέσεις ευθύνης,προτρέποντας τις γυναίκες να ανακαλύψουν μέσα τους τα κρυμμένα χαρίσματα-προσόντα  και να  πλουτίσουν μ’αυτά  ολόκληρη την κοινωνία μας.

Πέρασε το μήνυμα -προτροπή προς τις γυναίκες να διεκδικήσουν ίσες ευκαιρίες πραγματοποιώντας τα όνειρά τους, οικοδομώντας  μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Κλείνοντας θα έλεγα πως ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αβραμόπουλος ,έδειξε πως αποτελεί ένα εντελώς άφθαρτο νέο πρόσωπο, απαλλαγμένο από αγκιλώσεις και αγκιστρώσεις του παρελθόντος.

Έδειξε πως διαθέτει ικανοποιητικές δεξιότητες επικοινωνίας και πρωτίστως το χάρισμα ν’ακούει, να εμπνέει εμπιστοσύνη και να συνθέτει απόψεις και τάσεις.

                                                     ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.