Τελευταίες Ειδήσεις

Να κατασκευαστεί επιτέλους ο νέος και ασφαλής δρόμος Ελασσόνας – όρια Π.Ε Κοζάνης και η παράκαμψη Ελασσόνας


Ο ακατάλληλος και επικίνδυνος δρόμος Ελασσόνας μέχρι τα όρια με την Π.Ε Κοζάνης, έπρεπε να είχε κατασκευαστεί εκ’ νέου, εδώ και δύο δεκαετίες, με σύγχρονες προδιαγραφές, όπως και η παράκαμψη της Ελασσόνας.

Παρά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις όλα αυτά τα χρόνια, από όλες τις κυβερνήσεις Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, δεν έχει προχωρήσει καν η ολοκλήρωση των μελετών.

Αυτό προέκυψε και από την απάντηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, στην επερώτηση που κατέθεσε η Λαική Συσπείρωση γι’ αυτό το έργο, για το οποίο μας δήλωσε ότι η περιφέρεια είναι αναρμόδια, παραπέμποντας στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών.

Στα 12 χρόνια που έχει όμως την ευθύνη διοίκησης της περιφέρειας Θεσσαλίας, δεν κατάφερε να προωθήσει αυτό το σημαντικό έργο, εξαντλώντας την δράση του στην συντήρηση του απαρχαιωμένου και επικίνδυνου δρόμου.

Επιτέλους ας σταματήσει η διαχρονική κοροϊδία τους. Να ολοκληρωθούν άμεσα όλες οι σχετικές μελέτες και να κατασκευαστεί ο νέος και ασφαλής δρόμος Ελασσόνας μέχρι τα όρια με την Π.Ε Κοζάνης, όπως και η παράκαμψη της πόλης της Ελασσόνας.


 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.